Вече няколко месеца, се "жалвам" пред приятели и познати, за състоянието на соц. телевизията БНТ1.
Тъй като вече имаме възможност да гледаме по 100 телевизии (чрез кабелна), можем да видим в какво състояние са телевизиите в САЩ и в Европа. Аз гледах няколко телевизии и направих съпоствка с БНТ.
Моето скромно мнение е че Българската национална телвизия (издържана с наши пари), би трбявало да бъде коренно променена.
Има предавания които изобщо нямат място по тази телевизия, много "шоу-та", малко информация и адски скалъпени новини.
Визията на БНТ1 е отвратителна, аз като я пусна и се прехвърлям в далечната 1965 година

До такова състояние може да ме хвърли единствено радио Хоризонт, но тук говорим за телевизия.
Събота или Неделя мисля, че има едно около 5 часово предаване (шоу) на Димитър Цонев, един адски нехаризматичен човек който опредлено не става за водещ. Предаването му е лишено от всякакъв смисъл, прави опити да бъде забавен и да копира това онова от Слави Трифонов.
Шоуто зад Канала...... Единствения актьор към който бих изразил уважение в това предаване е Тончо Токмакчиев. Това шоу е смешно толкова колкото вицовете на Къци и ако не светкаше горе "апуалз" нямаше да чуем смях от публиката.
Минута е много - Всяко предаване според мен трябва да има край или поне подмяна, ако в букета от кабеларки има предаване което дълбае само и единствено на едно място то това определено е Минута е много.
"Жените с Марта Вачкова" - Сега не е лошо да има предаване отредено за нежната част от аудиторията, ама по-феминистко предаване от това няма, там освен да говорят кой е по-добър мъжа или жената, друго не се казва

Предаванията според мен трябва да са градивни, аз съм млад човек искам да науча нещо ново, искам да знам, тези предавания спомагат само и единствено да затъпявам..
БНТ според мен се нуждае и от по-нови студия, ще ме извинявате ама дори емблемата им е отвратителна. Няма да се впускам в обяснение кои политически партии са подкрепяни от БНТ, интересно ми е дали сега БНТ ще започнат да подкрепят ГЕРБ или ще останат на страната на комунягите. Има и много предавания (така станаха модерни по кабеларките и частните телевизии), дето пращаш СМС за да познаеш дума и печелиш някакви пари. Такъв тип предавания са ПОД нивото на Българската национална телевизия, пък и се чудя къде отиват парите от тея предавания? Защо им е на БНТ допълнителни пари, след като те са финансирани от държавата ?
Какво е вашето мнение за тази телевизия? Аз дадох моето мнение, позволявам си да давам мнение за БНТ защото това е телевизия за която и аз и вие плащаме, мисля че ние можем да дадем мнение за тази телевизия. На вас харесва ли ви БНТ ?