jack написа:
Ами за пореден път казвам, АЗ съм от турски произход а това за бюджета го казах символично, искам да изобразя колко са нищожни и жалки абе как в предаванията си ще заявяваш про-тъпанарски изкази от типа на: "Холандия и САЩ са мизерни страни състоящи се от гета", това го цитирам от едно предаване мисля че се казваше "Между редовоете" или нещо подобно там един смачкан тип наподобяващ психясал нацистки професор прави преглед на печата ... несериозна работа, става дума за 21 век по дяволите

Така е и аз като един симпатизант на атака не съм съгласен с всичко. Примерно много пъти съм чувал да се говори против еврейте, против циганите, против турците.
Виж и аз да бях на твое място и аз да бях турчин ще гласувам за ДПС, това го разбирам.
Според мен не трябва да се настройват етносите, освен това между Османската империя и днешна Турция разликата е огромна, това което е станало тогава е вече минало, човек не може да си завърта главата на зад за да не гледа на зад.
Аз говоря за доброто на България, защото ти може да си от турски произход, но си гражданин на България и в крайна сметка с теб сърбаме една и съща попара, ако утре вдигнат данъците и аз и ти ще плащаме повече.
ДПС си работят за турското население сякаш е отделно от българското, това не ми харесва, като сме българи сме под общ знаменател.Трябва партиите да работят за всички, в крайна сметка всички гласуваме и турци и цигани и българи, това което ни обединява е ,че живеем в България.
Ти смяташ ли ,че едно евентуално обвързване на България и Америка би ни допринесло с нещо? Естествено ,че не! САЩ, ЕС, Англия, Русия, всички си гонят тяхните интереси, време е и ние да направим това, време е България да разчита на себе си, а не да се мазни, вижте Събрия например, цял свят е срещу тях обаче хората си държат на своето, така трябва.
Не трябва да се лиже нечий задник, било то Руски или Американски. Прочетете каква е идеята на Левски "България трябва да си помогне преди всичко сама". Той е прав, като отидете на следващия 28 Февуари на паметника му, спомнете си какво е казал.
А какво чета аз тук в тоя форум - едни чичковци дето едно време са веели червения флаг дошли тука да ми обесняват, как "атака" не били прави. Добре де имате си мнение браво, така трябва това е демокрацията кято едно време сте плюли, обаче аз искам АЛТЕРНАТИВИ! Искам да излезне някой тука и да ми каже аз за кой да гласувам на следващите избори и защо да гласувам!
Проблема е ,че то няма нито една читава партия, много несериозно би било да ми каже сега някой, че БСП,НДСВ или ДПС са алтернативи, защото аз много добре ги виждам ,колко много са направили.