Форум за политика

Българският форум за политика
Дата и час: Сря Сеп 08, 2010 8:32 pm

Часовете са според зоната UTC

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: АТАКА
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2007 8:00 pm 

Искам да членувам в младежката организация на АТАКА

Не знаех къде да вмъкна тази тема, но я поставям тук, като основен въпрос пред хората, които имат достъп до АТАКА - София . Знам, че имате младежка организация и искам да членувам, но не знам къде точно да отида и какво трябва да направя, ако някой има координати нека ми ги даде. Атакист съм и желая да членувам в АТАКА, но в младежката организация, тъй като съм малолетен. Предстои ми идване в София, така че ще мога да се отбия на посочените адреси. Благодаря на всеки, който може да ми помогне.
BGRocker

Отговор на "Атака"
Във връзка с многото писма, които получихме със запитвания как да се свържете с младежката организация на АТАКА публикуваме адерса й.
гр. София, ул. "Иван Асен"-7
nmo_ataka@abv.bg
888747438 Владислав Лалов, главен секретар на национална младежка организация АТАКА

Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 08, 2008 12:38 pm 

Аз лично мисля, че Атака ще гледат парламента отвън на следващите избори.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 6:00 pm 

Само внимавай бате Владо да не флиртува прекалено много с теб...

Върнете се в началото

Заглавие: Za Dancho
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 6:15 am 

Уважаеми господине,симпатизант съм на "Атака" от самото `и създаване.Позволявам си да се обърна към Вас,защото в мнението Ви прозират надежди относно негативното бъдеще на споменатата партия.Считам,че наличието на "Атака" в българския политически живот е целебно.Нима като българин не желаете турците да престанат да гласувт вместо Вас от Измир и Истанбул?Фактът,че и други партии започнаха да споделят част от възгледите на националистите говори за положителното им наличие на българската политическа сцена.Що се отнася до това дали "Атака" ще влезе в следващия парламент-според последните проучвания/МВМД ОТ 18 АПРИЛ/ ГЕРБ са на границата на мнозинството,докато Атака,ДПС и БСП ще са с еднакви изборни резултати.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 7:27 am 

Много от идеите на Атака ги подкрепям distam.

Нека да погледнем историята.
30-те години на 20-ти век, когато партията на Хитлер печели изборите има подобни обещания. После се вижда колко милиони са жертвите.

Проблема е, че когато си в опозиция се говори едно, когато си управляващ вършиш друго.

Всичко крайно не е хубаво и трябва да се избягва!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 4:19 pm 

Гледайте скат и ще разберете колко отчаяни и нискобюджетни са тези типове

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 01, 2008 7:02 pm 

Колко партии в България имат собственна телевизия и вестник и то наяве открито а не задкулисно май не останаха таквиз и Дума ги пердаши шайбата продали нещо правата на друг пък той нещо не щял да киха пари за него и тн.

Върнете се в началото

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 9:32 am 
Аватар

jack написа:
Гледайте скат и ще разберете колко отчаяни и нискобюджетни са тези типове

Не разбира какъв е проблема в това да си имат собствена телевизия? Също така, обясни какво те касае бюджета на една партия?
Когато гледам българи които да говорят против "Атака" ми става много гузно, защото в момента "Атака" и "Герб" са двете партии ,които са единствената алтернатива на вече отчаяните българи. В прочем това са единствените партии (от тези с повече власт) ,които в парламента казват това което повечето българи биха казали, ако са там.
Коя друга партия е алтернатива? СДС - има ли ги още тея? БСП - най-смешната псевдо соц. партия която съм виждал. НДСВ - хората се разцепиха, плюс това Симеон си гонеше свойте интереси в България.
ДПС - Захари Стоянов е казал за предателите "..нерязани турци.."
Останалите партии или имат много слаба власт в парламента или си следят някакви тяхни интереси ,които много се отклоняват от тези на обикновенния гражданин.

Върнете се в началото

Заглавие: Re: АТАКА
МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 4:48 pm 

Ами за пореден път казвам, АЗ съм от турски произход а това за бюджета го казах символично, искам да изобразя колко са нищожни и жалки абе как в предаванията си ще заявяваш про-тъпанарски изкази от типа на: "Холандия и САЩ са мизерни страни състоящи се от гета", това го цитирам от едно предаване мисля че се казваше "Между редовоете" или нещо подобно там един смачкан тип наподобяващ психясал нацистки професор прави преглед на печата ... несериозна работа, става дума за 21 век по дяволите :|

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 09, 2008 6:34 pm 
Аватар

jack написа:
Ами за пореден път казвам, АЗ съм от турски произход а това за бюджета го казах символично, искам да изобразя колко са нищожни и жалки абе как в предаванията си ще заявяваш про-тъпанарски изкази от типа на: "Холандия и САЩ са мизерни страни състоящи се от гета", това го цитирам от едно предаване мисля че се казваше "Между редовоете" или нещо подобно там един смачкан тип наподобяващ психясал нацистки професор прави преглед на печата ... несериозна работа, става дума за 21 век по дяволите :|

Така е и аз като един симпатизант на атака не съм съгласен с всичко. Примерно много пъти съм чувал да се говори против еврейте, против циганите, против турците.
Виж и аз да бях на твое място и аз да бях турчин ще гласувам за ДПС, това го разбирам.
Според мен не трябва да се настройват етносите, освен това между Османската империя и днешна Турция разликата е огромна, това което е станало тогава е вече минало, човек не може да си завърта главата на зад за да не гледа на зад.
Аз говоря за доброто на България, защото ти може да си от турски произход, но си гражданин на България и в крайна сметка с теб сърбаме една и съща попара, ако утре вдигнат данъците и аз и ти ще плащаме повече.
ДПС си работят за турското население сякаш е отделно от българското, това не ми харесва, като сме българи сме под общ знаменател.Трябва партиите да работят за всички, в крайна сметка всички гласуваме и турци и цигани и българи, това което ни обединява е ,че живеем в България.
Ти смяташ ли ,че едно евентуално обвързване на България и Америка би ни допринесло с нещо? Естествено ,че не! САЩ, ЕС, Англия, Русия, всички си гонят тяхните интереси, време е и ние да направим това, време е България да разчита на себе си, а не да се мазни, вижте Събрия например, цял свят е срещу тях обаче хората си държат на своето, така трябва.
Не трябва да се лиже нечий задник, било то Руски или Американски. Прочетете каква е идеята на Левски "България трябва да си помогне преди всичко сама". Той е прав, като отидете на следващия 28 Февуари на паметника му, спомнете си какво е казал.
А какво чета аз тук в тоя форум - едни чичковци дето едно време са веели червения флаг дошли тука да ми обесняват, как "атака" не били прави. Добре де имате си мнение браво, така трябва това е демокрацията кято едно време сте плюли, обаче аз искам АЛТЕРНАТИВИ! Искам да излезне някой тука и да ми каже аз за кой да гласувам на следващите избори и защо да гласувам!
Проблема е ,че то няма нито една читава партия, много несериозно би било да ми каже сега някой, че БСП,НДСВ или ДПС са алтернативи, защото аз много добре ги виждам ,колко много са направили.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 5:13 pm 

Майната им на комунистите, те са изкуфели, иначе за ДПС си е така то е коварна партия. Обаче това дето казваш за Америка според мен не е вярно, живеем в 21 век и при положение че си слаба нация ще лижеш чужди гъзове и това е, то времето за издигане на нации е минало които успял да стане суперсила успял които ли не трябва да бъде икономически васал на някоя сила за да може да има известна стабилност

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:00 pm 
Аватар

jack написа:
Майната им на комунистите, те са изкуфели, иначе за ДПС си е така то е коварна партия. Обаче това дето казваш за Америка според мен не е вярно, живеем в 21 век и при положение че си слаба нация ще лижеш чужди гъзове и това е, то времето за издигане на нации е минало които успял да стане суперсила успял които ли не трябва да бъде икономически васал на някоя сила за да може да има известна стабилност

Именно! Те и Гърция не са суперсила, обаче гледай какво правят те. Значи те са към НАТО ,а купуват бойна техника от Русия, защото е много по евтино, пък и е качествено.
Те са в НАТО ,обаче не дадоха коридор на американските бомбандировачи да минат и да бомбандират Сърбия, коридор дадохме ние.
Аз не смятам ,че би било правилно да се скъсат всякакви дипломатически и икономически отношения, даже напротив, благодарение на това ние се крепим фактически, България има много слабо пройзводство и ние едва ли ще можем да гледаме себе си.
Под лизането на гъзовете на големите сили имам впредвид например изпращането на войски в Ирак, това изобщо не беше нужно и ако излезеш и питаш хората по улицата, ще разбереш, че повечето са против това решение, сиреч това решение е против интересите на българина.
Междодругото, ако има любители на БСП искам само да им припомня ,как Станишев казваше, че ако вземе властта ще изтегли българските войници от Ирак.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:09 pm 

Абе понякога и това с Ирак е тъпо, та все пак тези хора отиват там доброволно за пари, разбирам държавата да ги караше насила ама те отиват там с ясното съзнание че отиват на война да правят пари, според мен общественото негодувание е неоснователно е освен ако се има предвид че "народа ни искрено скърби за страдащия иракски народ"
:?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:41 pm 

Гърците си знаят интереса не са подгазурници като нашите дето правят всичко така, че докладите на Брюксел и на САЩ да са положителни, а не какво е в интерес на държавата.

Бе квито са управляващите такъв и народа!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 12:03 pm 
Аватар

dancho написа:
Гърците си знаят интереса не са подгазурници като нашите дето правят всичко така, че докладите на Брюксел и на САЩ да са положителни, а не какво е в интерес на държавата.

Бе квито са управляващите такъв и народа!

Ми да то ние сме си ги избрали в крайна сметка и ние си сърбаме супичката, като гледам и на следващите избори ДПС, БСП пак ще са с мнозинство.

Българина е готов да отиде и на война в друга планета за пари, въпроса е ,защо държавата позволява това. Плюс това, да окопицията на една страна НИКОГА неможе да бъде за добре. Адски са прави иракчаните да поставят бомби и да правят засади, нима ние не сме правили същото 500 години ?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 12, 2008 4:49 pm 

Вярно е, всеки може да се бие с когото си иска, но се отклонихме от темата та аз искам да поставя фокуса представите на българина за Гърция. Знааачи искам да питам едно нещо, защо българите винаги се съревновават с гърците, хора разберете Гърция е страна която има адски късмет и просто живее от историята си и туризма, защо всичките им исторически и туристически атракции са скъпи ? Ами защото това са "великите древни гърци и никой не може да се сравнява с тях", само дето можеш да идеш в Турция и пак да гледаш гръцки останки само че много по-евтино, друг фактор за Гърция е че там не е имало комунизъм, а мисля че дори през Османската ера там режима е бил по-лек така че гърците просто имат късмет това е ...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 7:26 am 

Гърците са хитри, не е касмет а хитрост.
Ние сме прост народ.
Самия факт, че търпим корумпирани управляващи и винаги сме ги търпяли е също показател, колко сме прости.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 6:03 pm 

А като че ли в Гърция не са така, само дето тях го е срам и си го крият а нашите не им пука и го правят обществено достояние, навсякъде е така то за това се казва "политика", няма политика без корупция, а и друг е въпроса че тука е доста широко разпространен популизма

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 03, 2008 11:54 am 
Аватар

Човека питаше как да се присъедини към младежката организация на АТАКА, вие почнахте да обсъждате какъв цвят чорапи носи Волен Сидеров.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 12:40 pm 

ХахааАХа, чорапите му сигурно са на червени полумесеци :lol:

за мен лично АТАКА са една твърде крайна партия, която прекалява в изкаванията си и каузите, които си поставя... аз съм по-скоро дясно центрист и доста не ми се нрави АТАКА.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 12:50 pm 
Аватар

petiIi написа:
ХахааАХа, чорапите му сигурно са на червени полумесеци :lol:

за мен лично АТАКА са една твърде крайна партия, която прекалява в изкаванията си и каузите, които си поставя... аз съм по-скоро дясно центрист и доста не ми се нрави АТАКА.

И вие ли Бруте?
Като крайност ли приемате, факта че Атака показват 2-те яхти на г-н Доган и мезонета му за 2 млн.?
Незнам за чорапите на г-н Сидеров, но вижте чорапите на шефът на Световната банка - г-н Пол Улфовиц:
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Фев 05, 2010 10:01 pm 
Аватар

Много ми е интересно колко от писалите в тази тема още симпатизират на Атака ?
:roll:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Фев 07, 2010 1:00 pm 
Аватар

Кое ви кара да мислите че са по-малко?
Инцидента при Луфтханза или подкрепата на ГЕРБ?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 16, 2010 1:55 pm 
Аватар

D.Stoyanov написа:
И вие ли Бруте?
Като крайност ли приемате, факта че Атака показват 2-те яхти на г-н Доган и мезонета му за 2 млн.?
Незнам за чорапите на г-н Сидеров, но вижте чорапите на шефът на Световната банка - г-н Пол Улфовиц:
Изображение

Еврейска му работа :) Кредити раздава, 2 лева за чорапи му се свидят 8)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 22, 2010 2:17 pm 
Аватар

D.Stoyanov написа:
Кое ви кара да мислите че са по-малко?
Инцидента при Луфтханза или подкрепата на ГЕРБ?

Причините са много и комплексни.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC