Форум за политика

Българският форум за политика
Дата и час: Сря Сеп 08, 2010 7:42 pm

Часовете са според зоната UTC

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: нагли ли са седесарите
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 12:16 pm 

Синята коалиция щяла да ни изправя на крака???!!!!
Синята коалиция вече ни изправи веднъж благодаря,след тях почти не остана предприятие да работи ,продадоха ги за жълти стотинки за да си налапат комисионните .Някой тогава да защити националните ни интереси ?,не напротив Костов въведе точките за пенсиите, един скрит закон за геноцит над българското население ,не напразно има толкова българи зад граница ,политиката на продажните правителства след идването на демо-крацията беше такава , целенасочена по план който изпалняват, България да остане около 4-5 милиона души повечето от които да са небългари.
Какво направи СДС когато беше на власт;
1.Закриха и разбиха разузнаването ,благодарение на тази глупост на нейно място трайно се настаниха чужди такива .ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
2.Въведе точковата система за пенсиите ,благодарение на която много хора не могат да излязат на заслужена пенсия..ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
3.Подари Резовска река на Турция ,без бой ей така подарак на господарите си .ДАМИ И ГОСПОДА ЧАСТ ОТ НАШАТА ТЕРИТОРИЯ БЕШЕ ХАРИЗАНА НА ТУРЦИЯ ,АКО ТОВА НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
4.Унищожиха готови бази на ТКЗС-тата ,които можеха да се използват по рационално и вместо да ги разграбят и развалят можеха да ги дадът на хората за един добър старт.
Но нали всичко трябва да се окрупни ,кой да е да не се допуска до благинките...
ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
5. Допусна да бомбардират една суверенна страна Сърбия от шайка международни бандити (нато)
6.Престъпната приватизация.....без коментар за това предателството. ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
7.От тяхното предателство започна сагата АЕЦ ''Козлодуй'',работещи и безопасни блокове на централата бяха затворени престъпно заради хам-хум на някой тяхните алчни представители.ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
8.Боновата и РМД приватизция,чрез която си раздадоха предприятия на безценица.ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
9.Създаде прецидент който е на власт да продава интересите на държавата с/у процент комисионна (господин 10%).Сега вече това е практика и нещо естествено....ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
10.И не на последно място разцепиха църквата ,една точка от плана за унищожението на България който изпълниха безпрекословно.ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА ПСЕВДОДЕМОКРАТИ И РОДООТСТЪПНИЦИ !!!

Прикачени файлове:
CAVGFZZO.gif
CAVGFZZO.gif [ 3.76 KIB | Прегледано 386 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил Изпрати лично съобщение  

Заглавие: Re: нагли ли са седесарите
МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 4:17 pm 

Престанете с тази кампания против Синята Коалиция!!!Явно ни чувствате като голяма заплаха! :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 04, 2009 4:31 pm 
Аватар

Elena_M написа:
Престанете с тази кампания против Синята Коалиция!!!Явно ни чувствате като голяма заплаха! :)

Елена, извинявайте, ама нямате подход към болните и объркани хора. Не бива така да ги стресирате и пришпорвате.
Какво ви пречи да се съгласите с нещастният човечец и да отминете, оставяйки го щастлив в самотата му? :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 21, 2009 10:35 am 

Elena_M написа:

Абе кой ви чувства за заплаха и за ква "синя" коалиция ми говориш ,това е чифутската коалиция ,която е НАЙ - ГОЛЯМАТА ПОДЛОГА НА КОМУНИСТИТЕ в България . Комунистите изкупиха България за ЖЪЛТИ СТОТИНКИ по времето на управлението на убедения КОМУНИСТ И.костоФ преподаващ любимия си НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ в УНСС преди години. Синята коалиция е най - големия шамар за ДЯСНА БЪЛГАРЯ , най големите мошенници и комунисти влезнаха след 10-ти в тази партия създадена преди 10-ти от КОМУНИСТИТЕ. Защо др с-ДСарке от репресираните НИКОЙ НЕ УСПЯ ДА ВЛЕЗНЕ В КОМПАРТИЯТА-с-ДС ,защо ЧЕРВНИЯ БОКЛУК зелЬО зелев на големия митинг пред народното събрание когато репресираните говориха ,че трябва да се влезне в парламента и да се избият комунистите,а някои казаха от инпровизираната сцена ,че трябва да се бесят комунистите по ел. стълбовете от София до Варна и да се направи Военен десен режим в БЪЛГАРИЯ,зАЩО ли вие ,червни ПОДЛОГИ убедихте хората да си розотидат и им обяснявахте ,че така не трябвало и не бивало . А КАК трябва рожбичке ,КАКТО Е СЕГА ЛИ всички КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ВЕЧЕ СА СОБСТВЕНИЦИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ,те са ти РАБОТОДАТЕЛИ ,ТЕ ПРИТЕЖАВАТ ВСИЧКИ ФИРМИ и ПРЕДПРИЯТИЯ в България и те и чрез децата и внуците си,те имат парите да те УНИЩОЖЪТ КОГАТО и КАКТО СИ ПОИСКАТ ,те имат парите и да те изнасилят и да убият децата ти да си платят на съда и да останат недокоснати от ПРАВОСЪДИЕТО ,така ли трябваше да е ,както зелЬо и боклуци сложени от БКП в инпровизираната в партийния дом (преди 10-ти) "дясна"партия ни обясняваха по митингите, аз мисля ,че ти и другарите ти от С-ДС и ДС-Б трябва да сте удовлетворени,това за което комунистите ви създадоха вие го изпълнихте на 100% даже го преизпълнихте , ДА ИМА МНИМА ,ПСЕВДО "дясна " партия в България след ПСЕВДО ПРОМЕНИТЕ на 10-ти Ноември 1989г.!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 8:33 am 

vokil написа:
Синята коалиция щяла да ни изправя на крака???!!!!

1.Закриха и разбиха разузнаването ,благодарение на тази глупост на нейно място трайно се настаниха чужди такива .ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
2.Въведе точковата система за пенсиите ,благодарение на която много хора не могат да излязат на заслужена пенсия..ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
3.Подари Резовска река на Турция ,без бой ей така подарак на господарите си .ДАМИ И ГОСПОДА ЧАСТ ОТ НАШАТА ТЕРИТОРИЯ БЕШЕ ХАРИЗАНА НА ТУРЦИЯ ,АКО ТОВА НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
4.Унищожиха готови бази на ТКЗС-тата ,които можеха да се използват по рационално и вместо да ги разграбят и развалят можеха да ги дадът на хората за един добър старт.
Но нали всичко трябва да се окрупни ,кой да е да не се допуска до благинките...
ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
5. Допусна да бомбардират една суверенна страна Сърбия от шайка международни бандити (нато)
6.Престъпната приватизация.....без коментар за това предателството. ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
7.От тяхното предателство започна сагата АЕЦ ''Козлодуй'',работещи и безопасни блокове на централата бяха затворени престъпно заради хам-хум на някой тяхните алчни представители.ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
8.Боновата и РМД приватизция,чрез която си раздадоха предприятия на безценица.ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
9.Създаде прецидент който е на власт да продава интересите на държавата с/у процент комисионна (господин 10%).Сега вече това е практика и нещо естествено....ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
10.И не на последно място разцепиха църквата ,една точка от плана за унищожението на България който изпълниха безпрекословно.ЕДНА ПРЕДАТЕЛСКА ПОСТЪПКА ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА !!!
БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА ПСЕВДОДЕМОКРАТИ И РОДООТСТЪПНИЦИ !!!

Да те питам за 5-тата ти точка ,лично теб какво те интересуват БОКЛУЦИТЕ от сърбия,тия славянски свини да не са ти и на теб братя, ти чувал ли си за сръбските бомбандировки над София по време на войната,за сръбско Българските войни ,как тия славянски кучета ни нападат в ГРЪБ ,чувал ли си това а и въпреки това ми пишеш за тия и ми ревеш за тях!!!??? "Много" Българско и "Националистично" това България Над Всичко за кВо си го сложил !!!! Сложи си сърбия над всичко .
Това за шайката бандити НАТО е рефрена на всички комунисти ,абе ти да не си комунист ,ако си такъв разбирам ,защо си изсрал тия глупости.
За повечето неща които си написъл за компартията С-ДС съм съгласен с теб ,ама защо не написа кой създаде С-ДС ,създадоха го комунистите ,за да мине безкръвно ПСЕВДО прехода, те да продължат да си крадат,като преди 10-ти, да изкупят цяла България на БЕЗЦЕНИЦА,но НЕ по време на тяхно управление а ТОЧНО по време на управлението на подлогите им от С-ДС за да няма недоволства,абе всичко са ИЗМИСЛИЛИ КОМУНЯГИТЕ ,сега благодарение на С-ДС комунистите владеят ИКОНОМИЧЕСКИ България а както виждаш докато им бяха нужни С-ДС съществуваха,сега вече не са им нужни, те "милите" изпълниха мисията си и съвсем скоро ще се самозакрият като партия .
Да ти кажа за 10-та точка ,църквата в България е НАЙ - Смешната и крадлива църква сигурно в целия свят, това е институция пълна само с Бивши агенти на ДС които единственото им занимание е да крадат от църквата и да не обръщат внимание на миряните.Ти да си видял църквата да подеме някаква кампания за подпомагане на бедните Българи ,да си видял тия дебели комунистически боклуци в черни раса да са направили на някой добро ,да са помогнали на някой с нещо ,да са подпомогнали някой,ами разбира се ,че НЕ, те си правят купони харчат парите на църквата за собствени нужди,купуват си СКЪПИ КОЛИ и никой и нищо друго не ги интересува.
Тоя боклук максим как мислиш ,че по комунистическо стана патриарх дане би поповете да са го избрали,избраха го от БКП е прави си изводите и както забелязваш в Българската църква няма никаква промяна ,няма и да има,то такова нещо като Българска Църква просто НЕ съществува от 9-ти IX 1944 год. !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 6:01 am 
Аватар

Shraiher написа:
Абе кой ви чувства за заплаха и за ква "синя" коалиция ми говориш ,това е чифутската коалиция ,която е НАЙ - ГОЛЯМАТА ПОДЛОГА НА КОМУНИСТИТЕ в България .

О, свещена простота!
Заслужаваме си положението. Затова у нас богатите ( "бившите" комунисти) ще управляват с гласовете на най-бедните и най-пострадалите от тяхната "човещина" . :x

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 10:43 am 

gnome написа:
О, свещена простота!
Заслужаваме си положението. Затова у нас богатите ( "бившите" комунисти) ще управляват с гласовете на най-бедните и най-пострадалите от тяхната "човещина" . :x

Признавам ,че коментарите ти са "УНИКАЛНИ" или уникално неразгадаеми. Я ми кажи любимата ти циганско-чифутско-комунистическа партия с-ДС кой комунист вкара в ЗАТВОРА за КРАЖБИТЕ до 10-ти 1989г и след 10-ти КОЙ , ПОСОЧИ ЕДНО ИМЕ КОЙ ?????????????????Кой комунистически УБИЕЦ от така наречения "народен съд" от УБИЙЦИТЕ от концлагерите и затворите беше ОСЪДЕН и ЛЕЖА В ЗАТВОРА от любимата ти с-ДС КОЙ ,КОЙ искам имена КОЙ !!!??? аз ще ти отговоря Н И КО Й или НИТО ЕДИН а те повечето бяха живи след 10-ти 1989г ,що не ги СЪДИХТЕ, или вие ОСНОВАТЕЛИТЕ и ГОСПОДАРИТЕ СИ НЕ ги СЪДИТЕ!В с-ДС имаше (освен всички комунисти) и наследници на Убийците от "народния съд" ЕВРЕЙКАТА леа КОЕН ,мога да ти пусна целия списък но за какво,за да ми пуснеш пак някой "философско"-неразбираем пост ли !На кой ПСЕВДО "ДЯСНАТА" партия с-ДС помогна да си върне НЕЗАКОННО НАЦИОНАЛИЗИРАНИТЕ ИМОТИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ,на НИКОЙ ИЗВЪН ЧЛЕНОВЕТЕ НА с-ДС ,които даже си присвоиха и имоти които никога не притежавали преди 9-ти. Аз лично с Баща ми сме ходили до Раковски в с-ДС с крепостни актове и всички необходими документи за наши имоти в центъра на София и там любимците ти ни се изсмяха (а аз за разлика от теб съм от ДОСТА ИЗВЕСТНА И БОГАТА БУРЖУАЗНА СОФИЙСКА ФАМИЛИЯ)и ни казаха ,че неможело всички да си вземем НАЦИОНАЛИЗИРАНИТЕ имоти ,твоя съпартиец ЕВРЕИНА Софянски даже не благоволи (всичките години в които беше кмет от листата на "ДЯСНАТА" с-ДС) да ни приеме и изтъргува имотите ни на КОМУНИСТИТЕ, техните фирми и на подлогите им Борците (създадени също като вас от КОМУНИСТИТЕ) - за КОМИСИОННИ, а на нас искат и до ден днешен за реално съществуващи имоти в центъра на София искат да ни дадат КОМПЕНСАТОРКИ,въпреки всичко ние и до ден днешен се съдим с червената МАФИЯ Софийска Община .Я ми кажи сеДЕСарче на кой върнаха нещо от ЕДРАТА ГРАДСКА СОБСТВЕНОСТ ,аз ще ти отговоря на никой , да на НИКОЙ ,защото господарите ти КОМУНИСТИТЕ НЕ искат богати НЕкомунисти да им мътят политиката и бизнеса в България ,за какво повече да ти пиша и обяснявам ,вие сеДЕСарчетата сте една секта от хора, само тези които са близки по семейна и келепирна линия до ръководството на ЧЕРВЕНОТО с-ДС създаено да служи (докато съществува) на Б(К)СП .

PS Ще те помоля ако ще правиш коментар на моя пост да бъде написан поне от някой, който е завършил най - малко 8-ми клас, за да мога да разбера какво точно ми отговаряш.
Благодаря ти предварително.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 11:25 am 
Аватар

Shraiher написа:
Признавам ,че коментарите ти са "УНИКАЛНИ" или уникално неразгадаеми. Я ми кажи любимата ти циганско-чифутско-комунистическа партия с-ДС кой комунист вкара в ЗАТВОРА за КРАЖБИТЕ до 10-ти 1989г и след 10-ти КОЙ , ПОСОЧИ ЕДНО ИМЕ КОЙ ?????????????????Кой комунистически УБИЕЦ от така наречения "народен съд" от УБИЙЦИТЕ от концлагерите и затворите беше ОСЪДЕН и ЛЕЖА В ЗАТВОРА от любимата ти с-ДС КОЙ ,КОЙ искам имена КОЙ !!!???

Помолих внучето да ти драсне един-два реда, че това, което теб те интересува и той го знае:

Бате Shraiher, на мен госпожата в детската гладина ми каза, че не управляващите съдят и вкарват в затвора, а съда! Тези беззакония и простотии могат да направят само комунистически правителства и такова на Сидеров, (ако някой се излъже да му даде властта). А по времето на СДС, Съда бате Shraiher е бил съставен само от комунисти и ченгета и всичките от ДС.
Така, че бете не се коси на дедо! Бъди здрав и си пази силите за по-хубави неща. Ако не си самотник де?!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 1:32 pm 

gnome написа:

Помолих внучето да ти драсне един-два реда, че това, което теб те интересува и той го знае:

Бате Shraiher, на мен госпожата в детската гладина ми каза, че не управляващите съдят и вкарват в затвора, а съда! Тези беззакония и простотии могат да направят само комунистически правителства и такова на Сидеров, (ако някой се излъже да му даде властта). А по времето на СДС, Съда бате Shraiher е бил съставен само от комунисти и ченгета и всичките от ДС.
Така, че бете не се коси на дедо! Бъди здрав и си пази силите за по-хубави неща. Ако не си самотник де?!

Чакай ,чакай малко аз не съм ИДИОТ и Не съм последовател на ПРОруската партия атака. Нито ми харесва сидеров, това е смешно ако си мислиш,че атака е дясна партия,атака Не е ДЯСНА ПАРТИЯ .Нещо пак нищо не можах да разбера, какво точно искаш да ми кажеш,но все едно.
Да ти разясня (ако може) какво е Дясно управление :
Германия- от 1933 до 1945 ,
Италия- 1923 до 1945
Испания- Франко,
Чили- Пиночет,
Панама- Нориега
Това се нарича ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ а НЕ партия като с-ДС пълна с ЧИФУТИ, КОМУНИСТИ и ДОНОСНИЦИ на КОМУНИСТИЧЕСКОТО ДС, за кВа Дясна партия или управление си говорим !!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 2:04 pm 
Аватар

Ами да викаме на помощ БНС. :lol: :lol: :lol: Те вече би трябвало да са десни, нали?
Общо взето, всеки средноинтелигентен индивид знае, че в държава, като нашата, която се намира в преход към пазарна икономика, е невъзможно ясно да се определи кое е дясно и кое не. В България е наличен многопартийният елемент, за разлика от САЩ и Британия например. Именно оттам идва и това разделение да леви и десни. С други думи....две и две - четири.
Най е лесно да се омърси политическия противник. Най-трудно - да докажеш с дела и факти това, в което вярваш и се стремиш.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 27, 2009 2:17 pm 
Аватар

Shraiher написа:

Чакай ,чакай малко аз не съм ИДИОТ и Не съм последовател на ПРОруската партия атака. Нито ми харесва сидеров, това е смешно ако си мислиш,че атака е дясна партия,атака Не е ДЯСНА ПАРТИЯ .Нещо пак нищо не можах да разбера, какво точно искаш да ми кажеш,но все едно.
Италия- 1923 до 1945
Испания- Франко,
Чили- Пиночет,
Панама- Нориега
Това се нарича ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ а НЕ партия като с-ДС пълна с ЧИФУТИ, КОМУНИСТИ и ДОНОСНИЦИ на КОМУНИСТИЧЕСКОТО ДС, за кВа Дясна партия или управление си говорим !!!!!!!!!!!!!!!!!

Щом мислиш, че всички, освен изброените от теб са "леви", то ти си едно малко фашистче/комунистче! :lol:
Това, че комунистите са ти взели неща на времето, не те прави по-добър от тях.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 2:23 pm 

gnome написа:

Италия- 1923 до 1945
Испания- Франко,
Чили- Пиночет,
Панама- Нориега

Щом мислиш, че всички, освен изброените от теб са "леви", то ти си едно малко фашистче/комунистче! :lol:
Това, че комунистите са ти взели неща на времето, не те прави по-добър от тях.

Какво пак не можа да разбереш , ако с-ДС са дясна партия за теб ,значи И ти си НЯКОЙ КОМУИНИСТ поставен там от другарите ти от БКП за да дискредитираш дясната идея и хората да спрат да гласуват за ДЕСНИ партии като ИЗМИСЛЕНОТО(за СЪЖАЛЕНИЕ) от БКП с-ДС .
БРАВО др КОМУНИСТ УСПЯХТЕ да си свършите МНОГО ДОБРЕ работата ,надявам се добре да са ви НАГРАДИЛИ червените ви ГОСПОДАРИ? Ще ми кажеш ли колко точно комуниста ,евреина и доносника на ДС имаше , има и сега в с-ДС .То освен комунисти и чифути други в тая смешна креатура на БКП няма !
Искаш ли да ти кажа колко евреина имаше в с-ДС :
фИлип дИмитров ,нАдежда михайлова,сТефан сOфянски,аЛександър бОжков,мУравей рАдев,вИлхелм кРаус ,иЛко еШкенази ........ останалите са ДОНОСНИЦИ НА ДС или от КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕМЕЙСТВА !!!
Това дето ме наричш "комунист" говори колко си ЖАЛЪК и как комунягите мразите истинските ДЕСНИ партии ,защото те не се церемонят с предателите ,боклуците и прикритите БЕЗПАРТИЙНИ комунисти и чифутите !
АКО АЗ СЪМ "КОМУНИСТ" (,което е УЖАСНО СМЕШНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ точно за Мен НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТА) ,то ти СИ ХОМОСЕКСУАЛИСТ , а нали знаеш след 1933 г. в Германия, какво се е случвало и с ДВЕТЕ ЛЕВИ ДВИЖЕНИЯ !?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 01, 2009 7:07 pm 
Аватар

Хер Шрайхер, в какъв свят живееш?!?....

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2009 8:29 am 

thethreek написа:
Хер Шрайхер, в какъв свят живееш?!?....

Тебе кой те пита ,че си изказваш мнението. А ти в какъв свят живееш "другарю" ?
Или по точно на теб харесва ли ти да живееш в БОЛШЕВИШКАТА страна България ,ръководена от КОМУНИСТИТЕ ТЕХНИТЕ деца и внуци подвизаващи се като бизнесмени, "десни" политици, богаташи и "културтрегери" !!!???

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC